Hydroman

Hydroman  - Kryptoman - Socioman

HYDROMAN


er en spændingsroman om miljøkriminalitet i den helt store skala og den anden bog i trilogien om Noah, der er kryptologi-studerende og løst ansat i den danske efterretningstjeneste. Den første bog i trilogien er KRYPTOMAN.

Handlingen foregår på de bonede gulve i England, på hemmelige adresser i Schweiz og på nordnorske lakseslagterier, hvor en ny opfindelse til vandrensning og rengøring udfordrer de gængse måder at gøre tingene på. Det opleves som et angreb på etablerede magtbastioner af de konventionelle kemikoncerner. Der begynder at ske mystiske dødsfald blandt videnskabsfolk, der forsker i vandteknologier, samtidig med at aktierne stiger på de virksomheder, der sidder med løsningen på verdens vandproblemer. Magtkampen udspiller sig på alle arenaer fra krydstogtsskibe og grundvandsboringer til vandbeholderne på det lokale fodboldstadion. Samtidig spiller andre agendaer kispus med verdens superrige, der øjner en fantastisk mulighed for at leve i tre hundrede år eller længere. Hvordan hænger det sammen med vandteknologi, og hvem er denne nye magtfaktor?

Noah bliver involveret i kraft af sine evner til at efterforske på både den civiliserede overflade og på den kulsorte side af internettet, hvor alskens kryb af småkriminelle tosser, skruppelløse gangstere og ekstremistiske idealister har kronede dage langt væk fra myndighedernes svage fangarme. Bogen er fiktion, inspireret af virkeligheden og nulevende personer.

469 Sider